Red Polo King Sleeve B&W Edition

78 KM

Vidi tabelu veličina

Related Products

39 KM

Visoka kvalitetna pamučna majica  EXPEDITION SPIRIT izdanje "BORN FROM ADVENTURE" u žutoj verziji. Prvoklasni ispis na desnom i lijevom modela predstavlja izvorni smeđe-zeleni logo EXPEDITION SPIRIT. Ima istaknuti slogan "BORN FROM ADVENTURE" na leđima. Majica od 100% pamuka sa šavovima i maštovim izgledom se definitivno ističe. Proizvedeno u Europi.

96 KM 19 KM

Ova Selepceny majica sa sloganom bijeli Selepceny voli supermodele, prikazuje na leđima imena svjetskih supermodela i igrač broj. Tiskano na super-soft rastezljivom pamuku koji vam daje vrhovnu cjelodnevnu udobnost i stane univezální pogodno za raslojavanje. Proizvedeno u Europi.

96 KM 48 KM

Ova Selepceny majica s bijelim izvezenim logom na poleđini fotografije predstavlja glazbeni paket "Raw Recruits". Šivana pomoću super-mekog pamuka koji vam daje vrhovnu cjelodnevnu udobnost i stane univezální pogodno za raslojavanje. Proizvedeno u Europi.

96 KM 48 KM

Ovaj Selepveny majica s bijelim izvezenim logom na stražnjoj strani prikazuje fotografiju skrivenog Američkog vojnika iz 1917. godine u crno-bijeloj uniformi. Tiskano na super-mekom pamuku, koji vam daje vrhovnu cjelodnevnu udobnost. Proizvedeno u Europi.

96 KM 48 KM

Ovaj Selepceny majica crne boje „raj” sa zlatnim znakom na leđima Selepceny. Tiskano na super-mekom pamuku, koji vam daje vrhovnu cjelodnevnu udobnost. Proizvedeno u Europi.

96 KM 48 KM

Ova tiskana majica savršeno obuhvaća opušteni luksuz Selepcenya. Izrađen od mekanog pamuka i izrezan za tanak stroj, stil iznad traperica i tenisice visokog sjaja za sportski smjer. Izrađen u Europi.

96 KM 19 KM

Ovaj Selepceny majica s bijelim izvezenim potpisom, logo na prsima i na leđima, američki propovjednik M.L.King sa svojim originalnim potpisom. Tiskano na super-soft rastezljivoM pamuku koji vam daje cjelodnevnu udobnost. Proizvedeno u Europi.

96 KM 48 KM

Ova Selepceny majica s bijelim izvezenim logom na prsima predstavlja kolekciju za jedriličare pomorce. Prilagođen najnježnijim i najfinijim vrhunskim 100% jersey pamukom.

49 KM

T-shirt for men made of 100% cotton in expressive orange color with contrast black logo in front.