Majica SELEPCENY EMBROIDERED

Ova siva majica dugih rukava sa izvezenim Selepceny logo sastavljen od četiri "S" na prsima i na leđima pripada zbirci. To vam jamči dobrobit zahvaljujući toploj unutrašnjosti. Našivenim vrhunske fine pamučne za udobnost, boja i oblik otpora. Proizvedeno u Europi.

59 KM

-96 KM

155 KM

Vidi tabelu veličina

More info

• Relaxed fit • 67% pamuk 33% poliester • Prati u perilici • Proizvedeno u Europi

Related Products

155 KM 98 KM

Svjetlo plava Selepceny majica dugih rukava s izvezenim logom sastavljen od četri S na prsima i na leđima, pripada The S kolekciji. Garantira udobnost zahvaljujući toploj unutrašnjosti. Šiveno s finim pamukom za udobnost, otpornost oblika i boje. Proizvedeno u Europi.

135 KM

Crna Selepceny majica dugih rukava s izvezenim logom na leđima u antičko stilu s zvjezdama iz Ready to Wear 15 kolekcije. Tiskano na najmekšem i najfinijem superior fine majici 100% pamuk. Proizvedeno u Europi.

194 KM

Ova crvena Selepceny sportska jakna je savršena za raslojavanje. Izrađena u Europi od mekog pamučnog materijala s ovratnikom i korisnim džepovima. Tanak-fit će vam pomoći u postizanju svoje estetike.

155 KM 116 KM

Selepceny colorblock jakna sa zatvaračem pripada pomorsoj kolekciji Seaman. Izrađena od 100% fine vune. Ova se jakna ističe u raznim aktivnostima. Pogodna je za sve ljubitelje jedrenja, vodenih sportova i neformalnosti. Proizvedeno u Europi.

155 KM

Ova Selepceny vunena majica sa zatvaračem dolazi iz kolekcije jakna za jedrenje Seaman. Ona je izrađena od 100% finog runa. Donosi sofisticirani povremeni sportski štih. U kombinaciji s različitim teksturama, kao što su traperice i svila da pokažu svoj smisao za stil. Proizvedeno u Europi

155 KM

Ova Selepceny vunena majica sa zatvaračem dolazi iz kolekcije jakna za jedrenje Seaman. Ona je izrađena od 100% finog runa. Donosi sofisticirani povremeni sportski štih. U kombinaciji s različitim teksturama, kao što su traperice i svila da pokaže svoj smisao za stil.Proizvedeno u Europi