ELEGANCE Goldforever Hoodie

88,14 KM

Vidi tabelu veličina

Related Products

97,94 KM 68,53 KM

Ženska jakna s dugim rukavima. Jednostavan model i udoban dizajn, naglašava cvijetnim motivom kao crni logo na leđima. Kombinirajte sa svojim omiljenim hlačama.

97,94 KM

Ženska jakna s dugim rukavima. Jednostavan model i udoban dizajn, kao prepoznatljiv plavi Double Red logo na prednjoj strani. Kombinirajte sa svojim omiljenim hlačama.

154,90 KM

Ova bijela Selepceny jakna sa zatvaranjem pripada nautičkoj kolekciji Seaman. Izrađena je od 100% finog runa. Donosi sofisticirani povremeni sportski štih. U kombinaciji s različitim teksturama kao što su traperice i svila da pokažu svoj smisao za stil. Proizvedeno u Europi.

78,33 KM 39,12 KM

Ženska vunena majica DOUBLE RED. Zahvaljujući ugodnom toplom materijalu, ovratniku s zip i vezenom logu DOUBLE RED s cvjetnim motivom, ovaj model je estetska kombinacija suptilne elegancije i all-round učinkovitosti. Proizvedeno u Europi.

78,33 KM 39,12 KM

Ženska majica Double Red. Zahvaljujući toplom ugodnom materijalu, ovratniku, vezeni logo i razigrani logo DOUBLE RED s cvjetnim motivom, ovaj model je estetski kombinacija suptilne elegancije i all-round učinkovitosti. Proizvedeno u Europe.

58,73 KM 39,12 KM