SELEPCENY Cotton Sweatshirt

116 KM

-39 KM

155 KM

Vidi tabelu veličina

Related Products

39 KM

Ručno izrađene naušnice u obliku goluba raširenih krila obložene primjene s metalik efektom.

31 KM

Ručno izrađene naušnice u obliku cvijeta sa zlatnim lancem

39 KM

Ručno izrađene naušnice u obliku kruga s primjenom, vrpcama i crvenim cvjetovima različitih veličina.

39 KM

Ručno izrađene naušnice s kineskim pticama u obliku suze i metalnih elemenata.

31 KM

Ručno izrađene naušnice u obliku papagaja s primjenom.

31 KM

Ručno izrađene naušnice s tri kvadrata ivica lanac.

39 KM

Ručno izrađene naušnice u obliku kruga, obrubljene lanca primjene s rukom u obliku cvijeća.

31 KM

Ručno izrađene naušnice u obliku kruga staklenih primjena, mijenjanje boja s vrpcom i ruku u obliku cvijeća.

31 KM

Ručno izrađene naušnice u obliku kruga s različitim primjenama, mornarskog stila.

31 KM

Ručno izrađene naušnice u obliku kruga izrađeni od metalik mašličiek i lanaca.

39 KM

Ručno izrađene naušnice u obliku metalnoh pauna sa paunovim perom.

39 KM

Ručno izrađene naušnice u obliku spirale prsten montiran na trešnje aplikacija s promjenom boje.

39 KM

Ručno izrađene naušnice u obliku vijenca od prizemlja tvari s šivaćih primjena.

39 KM

Ručno izrađene naušnice s ovalnim čipkama okružene s lancem.

31 KM

Ručno izrađene naušnice u obliku kruga od prozirne aplikacije, ruža i lanca. Novi cijena za valentinovo.

39 KM

Ručno izrađene naušnice u obliku kruga zlata i bijelih bisera.

39 KM

Ručno izrađene naušnice u obliku razvijene marame sa šarenim cvjetovima i kuglicma.

31 KM

Ručno izrađena ovalne naušnice s crvenim ružama i plavim ovalnim umjetnim dijamantima.

39 KM

Ručno izrađene naušnice u obliku mogranja s različitim aplikacijama i metalik kamenja.

135 KM

Stacker novčanik je elegantan i diskretan. Selepceny je sinonim za kvalitetu izrade. Najfiniji teleća koža i ručno izrađeni detalji uvjeravam vas da će trajati godinama. Kompletan sa šest mjesta i tri središnja otvora. Ovaj elegantan pribor također služi kao idealan poklon.

135 KM

Stacker držač kartica je elegantan i diskretan. Selepceny je sinonim za kvalitetu izrade. Najfinija teleća koža i ručno izrađeni detalji, uvjeravam vas da će trajati godinama. Kompletan sa šest mjesta i tri središnja otvorai. Ovaj elegantan pribor također služi kao idealan poklon.

135 KM

Stacker držač kartica je elegantan i diskretan. Selepceny je sinonim za kvalitetu izrade. Najfinija teleća koža i ručno izrađeni detalji, uvjeravam vas da će trajati godinama. Kompletan sa šest mjesta i tri središnja otvora. Ovaj elegantan pribor također služi kao idealan poklon.

78 KM

Mali dodir luksuza od najfinije teladi, temeljitog čelika s neuništivim, najfinije, ručno poliranim metalnim patentnim zatvaračima YKK koji će spriječiti štetu noktima. S ovim Selepceny KeyBag oblikovanim u srcu, bit će jednostavno i elegantno pronaći ključeve u torbi ili torbici. Ručno izrađen u Europi.

78 KM

Malo dodir luksuza izrađen od najfinije teleće kože, temeljita komad čelika neuništiv, najfiniji, ručno polirani metal YKK zatvarač kako bi se spriječilo oštećivanje noktima. Uz ovuSelepceny torbu za ključeve u obliku srca je jednostavno pronaći svoje ključeve u torbi ili torbici. Ručni rad u Europi.

78 KM

Mali dodir luksuza izrađen od najfinije teleće kože, temeljiti komad čelika neuništiv, ručno polirani metalni patentni zatvarači YKK koji će spriječiti oštećenje noktima. Uz to Selepceny trba za ključeve u bliku srca je jednostavna za pronaći ključeve u torbi ili torbici. Ručni rad u Europi.

78 KM

Mali dodir luksuza izrađen od najfinije teleće kože,s neuništivim komadom čelika,i ručno polirani metalni patentni zatvarači YKK koji će spriječiti oštećenje noktima. Uz to Selepceny torba za ključeve oblikovana u srcu će te jednostavo pronaći ključeve u torbi ili torbici. Ručni rad u Europi.

78 KM

Mali dodir luksuza izrađen od najfinije teleće kože, komad čelika neuništiv, ručno polirani metalni YKK zatvarač kako bi se spriječilo oštećivanje noktima. Uz ovu Selepceny torbu za ključeve u obliku srca jdnostavno će te pronaći svoje ključeve u torbi ili torbici. Ručni rad u Europi.

78 KM

Mali dodir luksuza izrađen od najfinije teleće kože, komad čelika neuništiv, najfiniji, ručno polirani metalni YKK zatvarač kako bi se spriječilo oštećivanje noktima. Uz ovu Selepceny torbu za ključeve u obliku srca jednostavno će te pronaći svoje ključeve u torbi ili torbici. Ručni rad u Europi.

78 KM

Mali dodir luksuza izrađen od najfinije teleće kože, komad čelika neuništiv, najfiniji, ručno polirani metalni YKK zatvarač kako bi se spriječilo oštećivanje noktima. Uz ovu Selepceny torbu za ključeve u obliku srcajednostavno će te pronaći svoje ključeve u torbi ili torbici. Ručni rad u Europi.

78 KM

Mali dodir luksuza izrađen od najfinije teleće kože, temeljit komad čelika neuništiv, najfiniji, ručno polirani metalni YKK zatvarač kako bi se spriječilo oštećivanje noktima. Uz ovu Selepiceny torbu za ključeve u obliku srca će te jednostavno pronaći svoje ključeve u torbi ili torbici. Ručni rad u Europi.