FCK Covid RED TEAM Tank Top Royal Blue

49 KM

Vidi tabelu veličina

Related Products

31 KM

Ručno izrađene naušnice u obliku cvijeta sa zlatnim lancem

39 KM

Ručno izrađene naušnice u obliku kruga s primjenom, vrpcama i crvenim cvjetovima različitih veličina.

39 KM

Ručno izrađene naušnice s kineskim pticama u obliku suze i metalnih elemenata.

31 KM

Ručno izrađene naušnice u obliku papagaja s primjenom.

31 KM

Ručno izrađene naušnice s tri kvadrata ivica lanac.

39 KM

Ručno izrađene naušnice u obliku kruga, obrubljene lanca primjene s rukom u obliku cvijeća.

31 KM

Ručno izrađene naušnice u obliku kruga staklenih primjena, mijenjanje boja s vrpcom i ruku u obliku cvijeća.

31 KM

Ručno izrađene naušnice u obliku kruga s različitim primjenama, mornarskog stila.

31 KM 6 KM

Ručno izrađene naušnice u obliku kruga izrađeni od metalik mašličiek i lanaca.

39 KM

Ručno izrađene naušnice u obliku metalnoh pauna sa paunovim perom.

39 KM

Ručno izrađene naušnice u obliku spirale prsten montiran na trešnje aplikacija s promjenom boje.

39 KM

Ručno izrađene naušnice u obliku vijenca od prizemlja tvari s šivaćih primjena.

39 KM

Ručno izrađene naušnice s ovalnim čipkama okružene s lancem.

31 KM

Ručno izrađene naušnice u obliku kruga od prozirne aplikacije, ruža i lanca. Novi cijena za valentinovo.

39 KM 8 KM

Ručno izrađene naušnice u obliku kruga zlata i bijelih bisera.

39 KM

Ručno izrađene naušnice u obliku razvijene marame sa šarenim cvjetovima i kuglicma.

31 KM

Ručno izrađena ovalne naušnice s crvenim ružama i plavim ovalnim umjetnim dijamantima.

39 KM

Ručno izrađene naušnice u obliku mogranja s različitim aplikacijama i metalik kamenja.

135 KM

Stacker novčanik je elegantan i diskretan. Selepceny je sinonim za kvalitetu izrade. Najfiniji teleća koža i ručno izrađeni detalji uvjeravam vas da će trajati godinama. Kompletan sa šest mjesta i tri središnja otvora. Ovaj elegantan pribor također služi kao idealan poklon.

135 KM

Stacker držač kartica je elegantan i diskretan. Selepceny je sinonim za kvalitetu izrade. Najfinija teleća koža i ručno izrađeni detalji, uvjeravam vas da će trajati godinama. Kompletan sa šest mjesta i tri središnja otvorai. Ovaj elegantan pribor također služi kao idealan poklon.

135 KM

Stacker držač kartica je elegantan i diskretan. Selepceny je sinonim za kvalitetu izrade. Najfinija teleća koža i ručno izrađeni detalji, uvjeravam vas da će trajati godinama. Kompletan sa šest mjesta i tri središnja otvora. Ovaj elegantan pribor također služi kao idealan poklon.

78 KM

Mali dodir luksuza od najfinije teladi, temeljitog čelika s neuništivim, najfinije, ručno poliranim metalnim patentnim zatvaračima YKK koji će spriječiti štetu noktima. S ovim Selepceny KeyBag oblikovanim u srcu, bit će jednostavno i elegantno pronaći ključeve u torbi ili torbici. Ručno izrađen u Europi.

78 KM

Malo dodir luksuza izrađen od najfinije teleće kože, temeljita komad čelika neuništiv, najfiniji, ručno polirani metal YKK zatvarač kako bi se spriječilo oštećivanje noktima. Uz ovuSelepceny torbu za ključeve u obliku srca je jednostavno pronaći svoje ključeve u torbi ili torbici. Ručni rad u Europi.

78 KM

Mali dodir luksuza izrađen od najfinije teleće kože, temeljiti komad čelika neuništiv, ručno polirani metalni patentni zatvarači YKK koji će spriječiti oštećenje noktima. Uz to Selepceny trba za ključeve u bliku srca je jednostavna za pronaći ključeve u torbi ili torbici. Ručni rad u Europi.

78 KM

Mali dodir luksuza izrađen od najfinije teleće kože,s neuništivim komadom čelika,i ručno polirani metalni patentni zatvarači YKK koji će spriječiti oštećenje noktima. Uz to Selepceny torba za ključeve oblikovana u srcu će te jednostavo pronaći ključeve u torbi ili torbici. Ručni rad u Europi.

78 KM

Mali dodir luksuza izrađen od najfinije teleće kože, komad čelika neuništiv, ručno polirani metalni YKK zatvarač kako bi se spriječilo oštećivanje noktima. Uz ovu Selepceny torbu za ključeve u obliku srca jdnostavno će te pronaći svoje ključeve u torbi ili torbici. Ručni rad u Europi.

78 KM

Mali dodir luksuza izrađen od najfinije teleće kože, komad čelika neuništiv, najfiniji, ručno polirani metalni YKK zatvarač kako bi se spriječilo oštećivanje noktima. Uz ovu Selepceny torbu za ključeve u obliku srca jednostavno će te pronaći svoje ključeve u torbi ili torbici. Ručni rad u Europi.

78 KM

Mali dodir luksuza izrađen od najfinije teleće kože, komad čelika neuništiv, najfiniji, ručno polirani metalni YKK zatvarač kako bi se spriječilo oštećivanje noktima. Uz ovu Selepceny torbu za ključeve u obliku srcajednostavno će te pronaći svoje ključeve u torbi ili torbici. Ručni rad u Europi.

78 KM

Mali dodir luksuza izrađen od najfinije teleće kože, temeljit komad čelika neuništiv, najfiniji, ručno polirani metalni YKK zatvarač kako bi se spriječilo oštećivanje noktima. Uz ovu Selepiceny torbu za ključeve u obliku srca će te jednostavno pronaći svoje ključeve u torbi ili torbici. Ručni rad u Europi.

961 KM

Ova Selepceny ručno izrađena torba iz kolekcije potpis Vertexio od najfinije teleće kože je dizajniran za oba spola. Ograničena boja izdanje, koje hvata površinu valova oceana. Ima jedinstveni serijski broj ručna torbe širom svijeta. Izdržljiva konstrukcija s glatkom, teksturom sivo-plavim tijelom s najfinijim, neuništivim, ručno poliranim metalnim...