There are 230 products.

78,33 KM 48,92 KM

Muška jakna DOUBLE RED. Zahvaljujući ugodnom toplom materijalu s patentnim zatvaračem ovratnikom i vezenim logom Double Red na lijevoj strani modela je sofisticirana kombinacija jednostavne elegancije i učinkovitosti all-round. Proizvedena u Europi.

154,90 KM 46,47 KM

Kvalitetan muški softshell prsluk s kapuljačom DOUBLE RED izdanje "DR Sport", pogodan za aktivnosti na otvorenom. Svestran i udoban sportski rez, vrlo prozračan i pouzdan, štiti od lagane kiše i vjetra. Kapa je potpuno podesiva, jakna također ima džepove sa zatvaračem (1 prsima, dva sa strane) i inherentan crveni Double Red logotip. Savršena kombinacija s...

97,94 KM 68,53 KM

Ženska jakna s dugim rukavima. Jednostavan model i udoban dizajn, naglašava cvijetnim motivom kao crni logo na leđima. Kombinirajte sa svojim omiljenim hlačama.

137,16 KM 78,33 KM

Dizajn DOUBLE RED majica iz serije "SOLDIER". Kvaliteta izrade, kreativno šivanje, pojačano podstavljene koljena, sastav: 80% pamuk. Ekstravagantan oblik i boja kombinacije s maskirnim materijalima i tehničkih tkanina i izvezeni crveni logo jamči izvrsnost u svakom detalju. Proizvedeno u Europi.

78,33 KM 48,92 KM

Muška vunena dukserica EXPEDITION SPIRIT izvezen EK u gornjem lijevom kutu. Kvaliteta izrade, ovratnik s praktičnim zatvaračem, smeđa boja. Proizvedeno u Europi.